Терапии за тяло

6ecospa_proced_tqlo2 (Copy)6ecospa_proced_tqlobg (Copy)

ТЕРАПИИ ЗА ТЯЛО

Eco Spa ” ПРОЦЕДУРИ ЗА ТЯЛО

Professional Beauty Range – Eco-certified spa products

НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ !!!

РИТУАЛИ „ Съкровищата на България “


„ Розова градина “ ( лице и тяло )
70 мин / 80лв

Релаксиращ ритуал с листенца истинска българска роза, розово масло и ексракт от роза с успокояващо , хидратиращо и оздравително действие. Омекотява кожата и придава блясък и тонус.
/ Захарен скраб , специален масаж с розово масло и истински листенца роза и топли вулканични камъни , маска и масаж за лице /


„ Кисело мляко “ ( лице и тяло )
70 мин / 80лв
Победител в СПА номинациите за СПА терапия на годината 2010!
Подмладяваща и подхранваща терапия за гладка и копринено мека кожа.Високоефективна система за доставка навсички активни съставки вдълбочина с млечна закваска и млечнипротеини.

/ Биологичен млечен пилинг , специален масаж с крем маска с млечни закваска и клепчо – традиционен инструмент , маска и масаж за лице/

 

ГУРМЕ РИТУАЛИ

„ Горски плодове “
„ Горски плодове “и моделаж
50 мин / 50лв
70 мин / 70лв
Релаксираща гурме процедура за кадифено гладка кожа. Богата консистенция на продуктите със силно антиоксидантно действие за пълна регенерация. Фруктов пилинг с нежен къпинов скраб,бодирепинг сглинена фруктова маска, ароматна вана и нанасяне на боровинков айс гел за финал.

„Кокосово изкушение“
„Кокосово изкушение“ и моделаж
50 мин / 50лв
70 мин / 70лв
Хидратираща процедура с антиоксидантно и тонизиращо действие. Има детокс ефект, подходяща и за чувствителна и деликатна кожа.
Включва пилинг с кокосови стърготини, потопени в маслена баня, бодирепинг с крем-маска Кокос.

 

„Шоколадов релакс“
„Шоколадов релакс“
и моделаж
50 мин / 50лв
70 мин / 70лв
Процедура с релаксиращо и подмладяващо действие .Има анти-стрес ефект и изпълва с позитивна енергия.Придава блестящ вид на кожата.
Скраб
с ароматни билкипотопени в какоово масло , бодирепинг с шоколадова маска .

 

МАСКИ И ЕКСФОЛИАНТИ ЗА ТЯЛО

Златен захарен скраб с карамел
20 мин / 25лв
Луксозен ритуал за тяло с ексфолиант, съдържащ захарни кристали, масло от авокадо ,маслина и гроздови семки със сладък карамелен аромат.Отстранява мъртвите клетки на епидермиса, стимулира кръвоснабдяването и прави кожата мека и еластична.
Подходящ за всички типове кожа + чувствителна.

Солен скраб с Морска луга
20 мин / 25лв
Детоксикиращ скраб за лице и тяло на базата на морска сол и поморийска луга. Богат на минерали и микроелементи, отстранява мъртвите клетки на епидермиса ,стимулира кръвоснабдяването и прави кожата мека и еластична.
Подходящ за всички типове кожа .

Охлаждаща маска за разширени вени
30 мин / 20лв
Маска богата на минерали и микроелементи с екстракт от див кестен ,арника и ментол. Заздравява стените на вените и капилярите и премахва чувствота на уморени крака .

Маска с лиманна кал – цяло тяло
40 мин / 30лв
Лиманна кал с високо съдържание на сероводород ,оказва най-добър ефект при отстраняване на болестни състояния засягащи опорно-двигателната система, повлиява благоприятно и дейността на периферната нервна система, което се изразява в намаляване или напълно изчезване на чувството на болка.