Терапии за тяло

6ecospa_proced_tqlo2 (Copy)6ecospa_proced_tqlobg (Copy)

A4 new test bar BG

ТЕРАПИИ ЗА ТЯЛО

Eco Spa ” ПРОЦЕДУРИ ЗА ТЯЛО

Professional Beauty Range – Eco-certified spa products

НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ !!!

РИТУАЛИ „ Съкровищата на България “


„ Розова градина “ ( лице и тяло )
70 мин / 80лв

Релаксиращ ритуал с листенца истинска българска роза, розово масло и ексракт от роза с успокояващо , хидратиращо и оздравително действие. Омекотява кожата и придава блясък и тонус.
/ Захарен скраб , специален масаж с розово масло и истински листенца роза и топли вулканични камъни , маска и масаж за лице /


Подмладяващ ритуал „Реджина Мария“   ( лице и тяло )
70 мин / 80лв

Ритуал вдъхновен от красотата на кралица Мария и магията на дълголетието на българското кисело мляко. Активните съставки извлечени от млечна закваска и млечнипротеини регенерират кожата , а активиращият масаж с дървено клепчо зарежда тялото и духа.
/ Млечен пилинг , специален масаж с клепчо – инструмент от дърво наподобяващ бамбуков стик и дървена лъжица , подмладяваща маска за лице и тяло , масаж за лице/

 

 МАСКИ И ЕКСФОЛИАНТИ ЗА ТЯЛО

Охлаждаща маска за разширени вени
30 мин / 20лв
Маска богата на минерали и микроелементи с екстракт от див кестен ,арника и ментол. Заздравява стените на вените и капилярите и премахва чувствота на уморени крака .

Маска с лиманна кал – цяло тяло
40 мин / 30лв
Лиманна кал с високо съдържание на сероводород ,оказва най-добър ефект при отстраняване на болестни състояния засягащи опорно-двигателната система, повлиява благоприятно и дейността на периферната нервна система, което се изразява в намаляване или напълно изчезване на чувството на болка.