СПА етикет

SPA ETИКЕТ

ИНФОРМАЦИЯ ЗА КЛИЕНТИ

Работно време. Уважаеми клиенти, за Ваше максимално улеснение Ви предоставяме работното време на СПА-центъра:Всеки ден – 09:00-19:00Запазване на час. Ние знаем, че Вашето време е скъпо, и затова, за да осигурим най-подходящия час и процедурата, която желаете , моля уведомете ни минимум 1 час преди желания от Вас! Резервации- на СПА-рецепция , лично или по телефона-, вътрешна линия.

Спазване на запазения час и точност. Уважаеми клиенти, ние ценим точността, затова Ви молим да идвате в центъра минимум 10 минути преди Вашия час,а новите клиенти, на които предстои процедура за първи път – минимум 15 минути по-рано, за да попълнят анкетния лист и да разговарят с консултанта. При закъснение от 15 мин. се   намалява времетраенето на процедурата за сметка на клиента. При неотменена резервация, 50% от стойността й автоматично се начислява на Вашата сметка. След като се регистрирате на рецепцията, Вашият терапевт ще Ви посрещне и ще Ви даде подробна информация за всички услуги.

Ако сте гост на хотела, при посещение на СПА-центъра моля ползвайте хавлии или халати от стаята си.

Хигиена. При запазен час за сауна, масаж или друга процедура, поради здравословни и хигиенни причини, най-учтиво молим да ползвате съблекалнята. Моля при посещението на плувния басейн и Сауна парка използвайте чехли.

Препоръки за ползване на плувния басейн,сауните и Римската баня:

  • Подготовката на тялото за сауна е изключително важна за добрия резултат от процедурата и за тази цел Ви молим да ползвате душ-кабините! Моля ползвайте ги и преди плувния басейн.
  • Не използвайте продукти, които не са преназначени за сауна.
  • От хигиенна и здравословна гледна точка, винаги когато ползвате лежанките в сауните , ги покривайте с хавлиена кърпа.

Цигари. За да осигурим здравословна и релаксираща атмосфера за всички наши клиенти , в нашия център е забранено пушенето и консумацията на алкохол.

Мобилни телефони. Уважаеми клиенти, времето в нашия СПА- център е посветено изцяло на Вас. Най-учтиво Ви молим да изключвате мобилните си апарати , така че те да не пречат на Вашата процедура и релакса на останалите клиенти.

СПА Хотел REGINA MARIA запазва правото си за актуализация на цените.