Масажи

Масажи

1masajibg1 (Copy) 1masajibg2 (Copy) 1masajibg3 (Copy) 1masajibg4 (Copy)

ХОЛИСТИЧНИ МАСАЖИ „ ЕcoSpa  

Баланс на тялото, ума и духа


Кристален енергиен масаж   – Реджина Мария ( лице и тяло )
70 мин / 70лв
Уникален масаж ,който работи с помощта на 100% есенциални масла и енергийно заредени кристали , зареждащи тялото с положителна енергия и отнемащи отрицателната. ( Енергиен масаж с 4 вида есенциални масла и кристали , последван от анти-стрес кристална парафинова маска , и специална грижа за лицето.)

 

Масаж с билкови бохчи ( билков микс по старинна българска рецепта )
50 мин / 60лв
Билковите екстракти едновременно се вдишват и се абсорбират от кожата.Торбичките, които са основен “инструмент” на масажа, предварително са напълнени със сухи билки. Правят се различни комбинации с лечебни растения и семена. Най-често в тях влизат маточина, мента, мащерка, невен, лавандула.Маслото, което попива в билките, изтегля екстракт от активните съставки на лечебните растения, а масажът го разнася по кожата и му помага да проникне по-дълбоко. Подобрява се съня , засилва се имунитета и се подпомага по-лесното преодоляване на стреса.
Анти-стрес масаж с ароматни био-озонирани масла
60 мин / 60лв
Озонирани масажни масла, съставени от висококачествени органик, студено пресовани олиа от Авокадо, Гроздови семки и био масло от Шипка. Добавени са есенциални масла – Rosa Damascena,Лавандула и Арганово масло.Маслото се обогатява с озон , като се подлага на процес „озоново инжектиране“ ,което прави кожата свежа , еластична и предпазва от преждевременно стареене.

 

 МАСАЖИ

 

Класически масаж цяло тяло                              
50
мин /50лв
Класически масаж частичен

25 мин /25лв
Комбинация от разнообразни масажни техники ,които стопяват напрежението в мускулите, разсейват чувството на умора, приятно затоплят и отпускат.

 

Масаж с топли хималайски солни камъни
50 мин / 60лв
Масажът е иновативна загряваща техника ,която използва топли солни кристални камъни добити в хималайските планини. Нежно отсраняват стреса ,напрежението и допринасят за баланса на ума тялото и духа .

 

Масаж ‘’ Ломи-Ломи ‘’
50 мин / 60лв
Ломи ломи е масаж на дълги, непрестанени и плавни движения, чрез внимателно използване на мощни “инструменти” като лактите и предмишниците. Ломи ломи използва механиката на тялото, като работи със собствената тежест на клиента , а не просто силата на терапевта.Потока от движения от главата до петите позволяват свързването междутерапевта и клиента в един дълбок релаксиращ масаж.

 

Турски ( Хамам ) масаж
80 мин / 80лв
Масаж, носещ духа на Ориента съдържащ посещение в парна баня , пилинг с кесе , масаж с нежна сапунена пяна , последван от релаксиращ масаж със студено пресовано масло.

 

Тай масаж        
70 мин / 70лв
Тайландският масаж е високо ефективен метод, прилаган от 2500 години както за релаксация, така и терапевтично. Базиран на въздействие върху енергийните канали в човешкото тяло, като обикновено се изпълнява върху матрак на земята.Масажът се прилага чрез натиск с палци, длани, лакти, колене, ходила, както и чрез различни стречинг позиции. Работата по десетте основни енергийни канала според тайландската медицина SENSIB въздейства на физическо и ментално ниво.

 

Аюрведа масаж–Широдхара – Обливане на главата с постоянна струя затоплено масло + масаж на главата
40 мин / 40лв
Тази терапия е наричана “психо-духовен” масаж и е подходяща за лечение на тенсионни главоболия, прекомерна умствена стимулация, безсъние и безпокойство. Дълбоко релаксиращ метод, който намалява напрежението и успокоява ума.


Индийски масаж на глава

20 мин / 20лв
Този тип масаж ще ви освободи от напрежението и стреса натрупан с ежедневните задължения. Забравете за изтощителните ангажименти, освободете съзнанието си, подарете си глътка спокойствие.Самият масаж е комбинация от класически
Похвати,леки стречинги и стимулиране на точки по лицето , скалпа и ушите.

 

Рефлексотерапия
30 мин / 25лв
Акупресурни методи и техники, приложени върху ходилата, рефлекторно въздействащи на вътрешните органи и системи.


МАСАЖИ ЗА ЛИЦЕ

 

Лифтинг масаж на лице
30 мин / 25лв
Комбинация от масажни движения , целящи възстановяване овала на лицето нормализиране на мускулния тонус , и подобряване на циркулацията в тъканите .


Дълбок дрениращ масаж на лице

30 мин / 25лв
Въздейства върху меките тъкани на лицето , с цел да се постигне премахването на излишните течности и продукти от обмяната на веществата .


Козметичен масаж
на лице
15 мин / 15лв