Масажи

Масажи

1masajibg1 (Copy) 1masajibg2 (Copy) 1masajibg3 (Copy) 1masajibg4 (Copy)

ХОЛИСТИЧНИ МАСАЖИ„ ЕcoSpa

Баланс на тялото ,ума и духа


Кристален енергиен масаж   – Реджина Мария      
( Специално разработен за жени )
Уникален масаж ,който работи с помощта на 100% есенциални масла и енергийно заредени кристали , зареждащи тялото с положителна енергия и отнемащи отрицателната.
( Енергиен масаж с 4 вида есенциални масла и кристали , последван от анти-стрес кристална парафинова маска , и специална грижа за лицето.)

Кристален енергиен масаж   – Реджина Мария
( Специално разработен за мъже )

Уникален масаж ,който работи с помощта на 100% есенциални масла и енергийно заредени кристали , зареждащи тялото с положителна енергия и отнемащи отрицателната.
( Енергиен масаж с 4 вида есенциални масла и кристали , последван от анти-стрес кристална парафинова маска и включени масаж на скалпа и ходилата

 

МАСАЖИ

 

Класически масаж цяло тяло                                 

Класически масаж частичен                                      
Комбинация от разнообразни масажни техники ,които стопяват напрежението в мускулите, разсейват чувството на умора, приятно затоплят и отпускат.

Масаж с топли хималайски солни камъни              
Масажът е иновативна загряваща техника ,която използва топли солни кристални камъни добити в хималайските планини.Нежно отсраняват стреса ,напрежението и допринасят за баланса на ума тялото и духа .

Масаж ‘’ Ломи-Ломи ‘’                                                 
Ломи ломи е масаж на дълги, непрестанени и плавни движения, чрез внимателно използване на мощни “инструменти” като лактите и предмишниците. Ломи ломи използва механиката на тялото, като работи със собствената тежест на клиента , а не просто силата на терапевта.Потока от движения от главата до петите позволяват свързването междутерапевта и клиента в един дълбок релаксиращ масаж.

Турски ( Хамам ) масаж
Масаж, носещ духа на Ориента съдържащ посещение в парна баня , пилинг с кесе , масаж с нежна сапунена пяна , последван от релаксиращ масаж със студено пресовано масло.

Индийски масаж на глава                                             
Този тип масаж ще ви освободи от напрежението и стреса натрупан с ежедневните задължения. Забравете за изтощителните ангажименти, освободете съзнанието си, подарете си глътка спокойствие.Самият масаж е комбинация от класически похвати, леки стречинги и стимулиране на точки по лицето , скалпа и ушите.

Тай масаж                                                                      
Тайландският масаж е високо ефективен метод, прилаган от 2500 години както за релаксация, така и терапевтично. Базиран на въздействие върху енергийните канали в човешкото тяло, като обикновено се изпълнява върху матрак на земята.Масажът се прилага чрез натиск с палци, длани, лакти, колене, ходила, както и чрез различни стречинг позиции. Работата по десетте основни енергийни канала според тайландската медицина SENSIB въздейства на физическо и ментално ниво.

Aюрведа Масаж с билкови бохчи                               
Билковите екстракти едновременно се вдишват и се абсорбират от кожата.Торбичките, които са основен “инструмент” на масажа, предварително са напълнени със сухи билки. Правят се различни комбинации с лечебни растения и семена. Най-често в тях влизат маточина, мента, мащерка, невен, лавандула.Маслото, което попива в билките, изтегля екстракт от активните съставки на лечебните растения, а масажът го разнася по кожата и му помага да проникне по-дълбоко. Подобрява се съня , засилва се имунитета и се подпомага по-лесното преодоляване на стреса.

Аюрведа масаж–Широдхара                                    
Обливане на главата с постоянна струя затоплено масло + масаж на главата

Тази терапия е наричана “психо-духовен” масаж и е подходяща за лечение на тенсионни главоболия, прекомерна умствена стимулация, безсъние и безпокойство. Дълбоко релаксиращ метод, който намалява напрежението и успокоява ума.

Рефлексотерапия                                                             
Акупресурни методи и техники, приложени върху ходилата, рефлекторно въздействащи на вътрешните органи и системи.

 

 МАСАЖИ ЗА ЛИЦЕ

Лифтинг масаж на лице                                           
Комбинация от масажни движения , целящи възстановяване овала на лицето нормализиране на мускулния тонус , и подобряване на циркулацията в тъканите .

Дълбок дрениращ масаж на лице                             
Въздейства върху меките тъкани на лицето , с цел да се постигне премахването на излишните течности и продукти от обмяната на веществата .

 Козметичен масаж на лице